Luma One voor Klanten

Workplace Productivity

Sales Productiviteit

Als u nieuwe producten, diensten en updates uitrolt moet u ruim van te voren uw verkoop en service kanaal en partners informeren. Hoe beter uw verkoopkanaal de nieuw producten begrijpt des te beter zijn ze in staat klanten te adviseren en meer inkomtsten te realiseren.

Met Luma One kunt u zeer snel relevante informatie over producten en diensten uitleveren naar elk gewenst kanaal op elke gewenst apparaat (mobiel, tablet, PC) en ook het effect daarvan registreren.


Happy Customer

Klant Ervaring

U wilt uw klanten graag de beste ervaring bieden. U wilt uw klanten ondesteunen vanaf de eerste ingebruikname van uw product of dienst tot aan doorlopende support.

Om uw klanten goed te kunnen helpen moet uw team over de nodige kennis en informatie beschikken op precies het juiste moment. Daarnaast wilt u ook dat uw klanten zelf toegang hebben tot informatie zodat zij zichzelf kunnen helpen waar en wanneer ze dat nodig hebben.


Professional Training

Moderne Training & Opleiding

Uw organisatie werkt veel met klassikale training en opleiding. Misschien is er al wat ervaring met een digitale variant zoals blended learning maar wilt u het digitale aspect naar een hoger plan tillen om tegemoet te komen aan wensen en eisen van de moderne lerende.

Luma One kan hierbij helpen. U kent uw leerlingen en hun behoeften en wij hebben de technologie en expertise om de kloof te dichten.